O knjigi

Gastronomska Primorska je raznorodna, ob morju docela sredozemska, na Bovškem domala povsem alpska, na Notranjskem kontinentalna na drugačen način. A vendarle jo prevevata sredozemski duh in melos, ki se odsevata tudi v kulinarični podobi.

V gastronomskem vodniku Okusi Primorske smo najširši javnosti na kvalificiran in zaupanja vreden način predstavili najboljše in najbolj tipično iz gastronomske krajine sredozemske Slovenije s priporočili za obisk. Vodnik obsega več kot 200 strani. Vodnik je žepnega formata in strukturiran priročniško.

RESTAVRACIJE, VINARJI, OLJKARJI IN VINOTEKE

Gastronomski vodnik Okusi Primorske zajema:

  • 40 gostiln in restavracij
  • 20 vinarjev
  • 10 oljkarjev
  • 8 vinotek

Prepričani smo, da bo gastronomski vodnik Okusi Primorske naletel na dober odmev pri javnosti v Sloveniji in okoliških državah in da bo s svežim in kakovostnim pogledom na gastronomsko krajino sredozemske Slovenije pomembna dodana vrednost za spoznavanje naših krajev in odstiranje njegovih vonjev in okusov.

Avtorji

Besedila za vodnik sta prispevala novinarja Sašo Dravinec in Toni Gomišček, fotografsko opremo pa mojstra fotografije Leo Caharija in Jaka Jeraša.

Naročila

Zagotovite si svoj izvod gastronomskega vodnika!


Naročilnica

Za naročilo gastronomskega vodnika Okusi Primorske 2017 izpolnite spodnji obrazec. Na vpisani elektronski naslov boste prejeli sporočilo v katerem preverite naročene količine in vnesene podatke. Šele po potrditvi tega sporočila se naročilo obravnava kot oddano. Za morebitna dodatna pojasnila lahko pokličete na 080 14 61. Zahvaljujemo se vam za naročilo.

*Cena enega izvoda vodnika je 10 EUR (DDV je vključen). Stroški pošiljanja niso vključeni in pri nakupu ene knjige znašajo 4,90 EUR za Slovenijo. Možen osebni prevzem na sedežu družbe Primorske novice v Kopru ali v PE Nova Gorica.

Način odpreme:

Podatki

Davčni zavezanec

Naslov

Račun poslati na naslov

Kontakt

Vkolikor imate dodatna vprašanja o gastronomskem vodniku Okusi Primorske 2017, nas lahko kontaktirate s klicem na telefonsko številko 080 14 61 ali elektronskim sporočilom na naslov marketing@primorske.si. Z veseljem vam bomo pomagali.

Primorske novice, časopisno založniška družba d.o.o.

Ulica OF 12, 6000 Koper

080 14 61

marketing@primorske.si

Partnerji

© Primorske novice - Vse pravice pridržane

Nazaj na vrh